Saturday, March 31, 2012

BEREID

BEREID

LEZEN:
Romeinen 5: 1-11

Hebben nu gerechtvaardigd door
Zijn bloed, zullen we gered worden
van de toorn door hem.
-Romeinen 5: 9

Net zoals haar vrienden aan het doen waren, mijn dochter Melissa was druk bezig de voorbereiding voor de volwassenheid. Op school, ze was klaar voor universiteit door het nemen van de juiste cursussen en had aangemeld voor het toelatingsexamen ACT college.

Buiten van klasse, Melissa was het leren van de socialisatie vaardigheden nodig is om samen met mensen van tijd doorbrengen met vrienden, klasgenoten, en teamgenoten. In haar werk, was ze het leren van de relationele vaardigheden die nodig zijn voor een toekomstige carrière van werk. Thuis, Mell was de voorbereiding voor toekomstige gezinsleven door de manier waarop een christelijk gezin zou ervaren.

Klaar voor het leven als volwassene werk neemt, en Melissa was het maken van goede vooruitgang.

Maar geen van dat preparaat was wat ze zou moeten. De enige voorbereiding, het enige dat telde was in 2002, toen ze stierf in een auto-ongeluk op de leeftijd van 17, haar bereidheid voor hemel.

Wanneer de ware test van paraatheid kwam zo plotseling op die prachtige was juni avond-wanneer eeuwigheid de deur geopend voor Melissa-zij bereid. Ze had haar geloof in Jezus en vertrouwd zijn offer aan het Kruis voor haar zonden (John 3: 16; Romeinen 5: 8-9).

Wanneer ze geconfronteerd de ultieme test van voorbereid, was Melissa klaar. Bent u? - Dave Branon

Gods tijd is nu, voor de dagen vliegen snel,
En snel de seizoenen roll;

Vandaag is van jou, kan het uw laatste;
Leven voor uw onbetaalbare ziel kiezen!- Fithian
*************************************
Als de dood komt vandaag,
zal u bereid om God te ontmoeten?

INZICHT
Paul geeft ons verschillende redenen te verheugen. Wij verheugen ons in onze goede reputatie met God vanwege van wat Jezus voor ons (vv.1-2) heeft bereikt. Wij verheugen ons in onze toekomstige heerlijkheid (v.2) en zelfs in onze huidige lijden omdat God hen gebruikt te perfectioneren ons (vv.3-4). Wij verheugen ons dat we de Heilige Geest (v.5) hebben. Wij verheugen ons omdat, worden verzoend met God door Christus, dat we zijn niet langer God's vijanden (vv. 9-11).

Heb een gezegende dag.
God onze Schepper's liefde altijd
Eenheid & vrede

No comments:

Post a Comment