Saturday, March 31, 2012

VÆRE FORBEREDT

VÆRE FORBEREDT

LESE:
Romerne 5: 1-11

Har nå blitt rettferdiggjort av
Hans blod, vi skal bli frelst
fra vrede gjennom ham.
-Romerne 5: 9

Akkurat som gjorde henne venner, forberedte busily datteren min Melissa for voksen. På skolen, hun fikk klar for college ved å ta rett kurs og hadde meldt seg for ACT college inngangen testen.

Utenom klasse lærte Melissa socialization ferdighetene som trengs for å få sammen med folk ved å bruke tid med venner, klassekamerater og lagkamerater. På hennes jobb lærte hun relasjonelle ferdighetene som trengs for en fremtidig karriere arbeid. Hjemme forberedte Mell ved å oppleve hvordan en Kristelig familie ville bruker for fremtidige familieliv.

Komme klar for livet som en voksen tar arbeidet, og Melissa var gjør god fremgang.

Men ingen av som forberedelse var det hun trenger. I 2002, da hun døde i en bilulykke i alder 17, var den eneste forberedelsen mattered hennes beredskap for himmelen.

Når det ekte testen av beredskap kom så plutselig på det vakre var juni kvelden når evigheten døren åpnet for Melissa-hun forberedt. Hun hadde setter sin tro på Jesus og klarerte hans offer på korset for sine synder, (John 3: 16; Romerne 5: 8-9).

Da hun sto overfor den ultimate testen av å være forberedt, var Melissa klar. Er du? - Dave Branon

Guds tid er nå, for dager fly fort,
Og raskt årstider rulle;

I dag er din, kan det være din siste;
Velg liv for din uvurderlig sjel!- Fithian
*************************************
Hvis død kommer i dag,
vil du være forberedt på å møte Gud?

INNSIKT
Paul gir oss flere grunner til å glede seg. Vi gleder oss i vår høyre stående med Gud på grunn av hva Jesus har oppnådd for oss (vv.1-2). Vi gleder oss i vår fremtidige herlighet (v.2), og selv i våre nåværende lidelser fordi Gud bruker dem for å perfeksjonere oss (vv.3-4). Vi gleder oss at vi har den Hellige Ånd (V5). Vi gleder oss fordi, som avstemmes til Gud gjennom Kristus, vi er ikke lenger Guds fiender (vv. 9-11).

Har en velsignet dag.
Gud vår skaper kjærlighet alltid
Enhet og fred


No comments:

Post a Comment