Saturday, March 31, 2012

VALMISTAUDU

VALMISTAUDU

LUE:
Roomalaiset 5: 1-11

Ottaa nyt ollut perusteltua
Hänen veren meillä on tallennettu
alkaen hänen vihaa.
-Roomalaiset 5: 9

Aivan kuin hänen ystävät olit tekemässä, tyttäreni Melissa valmisteli busily aikuisikään. Koulussa hän oli hakeminen valmis kollegion ottamalla oikean kursseja ja oli allekirjoitettu ACT kollegion sisäänkäynnin-testissä.

Ulkopuolella, luokan Melissa oli oppimisen kestää ajanvietto ystävien, Luokkatoverit ja ryhmäsi ihmisten kanssa saat socialization-taitoja. Hänen työn, hän oli oppimisen tarvittavan työn tulevalla urallaan relaatio ammattitaidon. Kotona Mell oli valmistellaan tulevia perhe-elämän mukaan ilmenee Christian perhe vuorovaikutuksessa tavalla.

Elämän Alkutoimet, kuten aikuisen tekee työtä ja Melissa oli tehdä edistystä

Mutta mikään kyseinen valmiste oli, mitä hän tarvitsee. Vuonna 2002, kun hän kuoli auto-onnettomuudessa 17-vuotiaana, ainoa valmisteen, että Belgia oli hänen taivaan valmius.

Kun valmius truest testi tuli niin yhtäkkiä, kaunis kesäkuuta illalla kun iankaikkisuuteen ovi avataan Melissa-hän oli valmis. Hän oli saatettu hänen uskonsa Jeesukseen ja luotetut ristillä hänen uhrata hänen syntinsä (John 3: 16; Roomalaiset 5: 8-9).

Valmistellaan perimmäinen testi vastatusten hän Melissa oli valmis. Oletko? - Dave Branon

Jumalan aika on nyt, nopea, päivää-fly
Ja nopeasti Vuodenajat aikaisempi;

Tänään on sinun, se saattaa olla edellisen;
Valita korvaamaton sielun elämästä!- Fithian
*************************************
Jos kuolema tänään,
olla valmiita kohtaamaan Jumalaa?

INSIGHT
Paul antaa meille riemuita useista syistä. Olemme riemuita meidän oikean pysyvän Jumalan kanssa siitä mitä Jeesus on tehdä meille (vv.1-2). Olemme riemuita meidän tulevaisuudessa kirkkaudessa (v.2) ja jopa meidän läsnä kärsimyksistään koska Jumala käyttää niitä kehittää meille (vv.3-4). Olemme riemuita, että meillä on Pyhän Hengen (v.5). Olemme riemuita, koska täsmäytetään Jumalan Kristuksen kautta, emme enää Jumalan vihollisia (tasoon VV nähden 9-11).

On siunattu päivä.
Jumala meidän Creator Love aina
Yhtenäisyyden & rauha


No comments:

Post a Comment