Saturday, March 31, 2012

FORBEREDES

FORBEREDES

LÆST:
Romerne 5: 1-11

Nu har været berettiget ved
Hans blod, vi skal blive frelst
fra vrede gennem ham.
-Romerne 5: 9

Ligesom sine venner gjorde, min datter Melissa travlt forberede voksenalderen. I skolen, hun fik klar til college ved at tage de rigtige kurser og havde tilmeldt ACT college indgangen testen.

Uden for klasse, Melissa læring socialisering færdigheder det tager for at få sammen med folk ved udgifter tid med venner og klassekammerater holdkammerater. På sit job, hun lærer de relationelle kvalifikationer, der kræves for en fremtidig karriere arbejde. Hjemme, Mell forberede fremtidige familieliv ved oplever den måde en kristen familie vil interagere.

At få klar til livet som voksen tager arbejde, og Melissa gør gode fremskridt.

Men ingen af det pågældende præparat var hvad hun skulle. I 2002, da hun døde i en bilulykke i en alder af 17, var den eneste forberedelse, der gjaldt hendes beredvillighed til himlen.

Når den sandeste test af beredskab kom så pludselig på det smukke var juni aften-når evigheden døren åbnet for Melissa-hun forberedt. Hun havde lagt hendes tro på Jesus og har tillid til hans offer på korset for hendes synder (John 3: 16; Romerne 5: 8-9).

Når hun står over for den ultimative test af forberedes, var Melissa klar. Er du? - Dave Branon

Guds tid er nu, for den hurtige, dage flyver
Og hurtigt sæsoner roll;

I dag er jeres, det kan være din sidste;
Vælg liv for dine uvurderlige sjæl!- Fithian
*************************************
Hvis død kommer i dag,
vil du være rede til at møde Gud?

INDSIGT
Paul giver os flere grunde til at fryde os. Vi er glade i vores højre stående med Gud på grund af hvad Jesus har udført for os (vv.1-2). Vi er glade i vores fremtidige herlighed (v.2) og endda i vores nuværende lidelser fordi Gud benytter dem til perfekt os (vv.3-4). Vi er glade for at vi har den hellige Ånd (v.5). Vi fryde fordi afstemmes til Gud gennem Kristus, vi ikke længere Guds fjender (vv. 9-11).

Har en velsignede dag.
Altid kærlighed til Gud vores Creator
Enhed & fred


No comments:

Post a Comment