Saturday, March 31, 2012

VARA BEREDD

VARA BEREDD

LÄS:
Romarbrevet 5: 1-11

Har nu varit motiverat av
Hans blod, vi skall bli frälst
från vrede genom honom.
-Romarbrevet 5: 9

Precis som sina vänner gjorde förberedde min dotter Melissa inom vuxen ålder. I skolan, hon var sig redo för college genom att rätt kurserna och hade undertecknat för ACT college ingångs test.

Utanför av klass, Melissa lärande socialisation färdigheter som krävs för att få tillsammans med människor genom att utgifterna tid med vänner, klasskamrater och lagkamrater. I sitt arbete, hon lära de relationella färdigheter som krävs för en framtida karriär arbete. Hemma förberedde Mell för framtida familjelivet genom upplever hur en kristen familj skulle interagerar.

Sig redo för livet som vuxen tar arbetet, och Melissa gör goda framsteg.

Men ingen av preparatet var vad hon skulle behöva. 2002, När hon dog i en bilolycka vid 17 års ålder, var den enda förberedelse som framhävde hennes beredvillighet till himlen.

När det sannaste testet av beredskap kom så plötsligt på det vackra var juni kväll-när eternity's dörren öppnas för Melissa-hon beredd. Hon hade lagt sin tro på Jesus och betrodda hans offer på korset för hennes synder (John 3: 16. Romarbrevet 5: 8-9).

När hon möter det ultimata testet av förbereds, var Melissa redo. Är du? - Dave Branon

Guds tid är nu för dagar flyg snabbt,
Och snabbt årstiderna rulla;

Idag är din, det kan vara din sista;
Väljer livet för din ovärderliga själ!- Fithian
*************************************
Om döden kommer idag
kommer du vara beredd att möta Gud?

INSIKT
Paul ger oss flera skäl att glädjas. Vi gläds i vår rätt stående med Gud på grund av vad Jesus har åstadkommit för oss (vv.1-2). Vi glädjas i våra framtida ära (v.2) och även i vår nuvarande lidande eftersom Gud använder dem för att perfekt oss (vv.3-4). Vi glädja oss åt att vi har den Helige Anden (v.5). Vi glädja oss åt eftersom man försonades till Gud genom Kristus, vi är inte längre Guds fiender (vv. 9-11).

Ha en välsignad dag.
Gud vår skapare Love alltid
Enighet & fred


No comments:

Post a Comment