Sunday, February 5, 2012

ΜΟΥΣΙΚΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ

Καλημέρα όλοι.

Εδώ είναι το μάθημα σημερινή του Βίβλος:

ΜΟΥΣΙΚΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ

ΔΙΑΒΆΣΤΕ:
Κορινθίους 3: 1-17

Να γεμίζεται με το πνεύμα... τραγούδι
και καθιστώντας μελωδία στην καρδιά σας
τον κύριο. -Εφεσίους 5: 18-19.

Ένα ωραίο καλοκαίρι βράδυ, ενός πλήθους δυναμικότητα συγκεντρώθηκαν στην όμορφη υπαίθριους χώρους για μια συναυλία από έναν από τους φίλους μου college. Έτυχε να είναι τα γενέθλιά του, έτσι ώστε οι ράπερ υπόδειξη ότι θα μπορούσε να θέλουμε να τραγουδήσει "χρόνια πολλά" σε αυτόν. Μία προς μία, άνθρωποι stared τραγούδι, καθένα σε διαφορετικό κλειδί, κάθε μία με ένα διαφορετικό ρυθμό. Όπως το συνονθύλευμα σημειώσεις και λέξεις ενώνονται, το αποτέλεσμα θα ήταν, λοιπόν, λιγότερο από αρμονικών. Δεν ήταν ακόμη melodious. Στην πραγματικότητα ήταν θλιβερή επιλήψιμο. Όταν ο φίλος μου πήρε το στάδιο, μας έδωσε κάποια άλλη ευκαιρία. Δεν να μας παράσχει το βήμα, αλλά του μας έδωσε ένα downbeat, λοιπόν, τουλάχιστον εμείς τραγουδώντας μαζί. Οι περισσότεροι άνθρωποι από το τέλος του τραγουδιού ήταν κάπως κοντά στο ίδιο κλειδί.

Ο θόρυβος που υποτίθεται ότι είναι ένα τραγούδι μου θύμισε ένα πρόβλημα σε μια εκκλησία του πρώτου αιώνα. Δεν ήταν δυνατή η συμφωνούν ηγέτη τους. Ορισμένοι ακολουθείται Paul- άλλοι Απολλώς (1 Corinthian3:4). Το αποτέλεσμα ήταν συγκρούσεων και διαίρεση (v.3). αντί της μουσικής, που είχαν καταβάλει θορύβου. Όταν οι άνθρωποι δεν συμφωνούν σχετικά με έναν ηγέτη, όλοι "sing" (μιλώ μεταφορικά εδώ) στο ρυθμό και πιο άνετο για τους βήματος.

Για να όμορφη μουσική που θα προσελκύσει οι άπιστοι στον Ιησού, όλους τους πιστούς πρέπει να ακολουθεί τον ίδιο ηγέτη, και το leader πρέπει να είναι ο Χριστός.- Julie Άκερμαν σύνδεση

Κύριε, μας δώσει σοφία. Γνωρίζουμε ότι είναι καλό να ακολουθήσει
το παράδειγμα της ευσεβείς ηγέτες μας, αλλά μας βοηθήσει δεν
να σκεφτόμαστε τόσο πολύ ότι εμείς προσκυνήσω τους
αντί από εσάς. Αμήν
************************************************************
Διατήρηση πάρα πολύ με τον Χριστό
διατηρεί αρμονίας στην εκκλησία.

ΑΝΤΊΛΗΨΗ
Εάν θέλουμε να αυξηθεί μέχρι τη λήξη στον Χριστό, θα πρέπει να πέρα από το "γάλα" το Word για την ουσιαστική κρέας. Μέσω της διατροφής, στο λόγο του Θεού και ανάλογα με το πνεύμα του Θεού, να περάσουμε από το πνευματικό βρεφική ηλικία έως την ενηλικίωση.

Έχουν ένα ευλογημένο ημέρας και εβδομάδας προς τα εμπρός.
Ανέκαθεν η αγάπη του Θεού μας Creator
Ενότητα & ειρήνη

No comments:

Post a Comment