Sunday, February 19, 2012

ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ

Хαίρετε όλοι.

Εδώ είναι το μάθημα σημερινή του Βίβλος:

ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ

ΔΙΑΒΆΣΤΕ:
1 Samuel 3: 1-10

Η λέξη του ΚΥΡΊΟΥ ήταν σπάνιες
εκείνες τις μέρες. -1 Samuel 3: 1

Σημειωθεί ιεροκήρυκας και θεολόγος Helmut Thielicke (1908-1986) υποφέρει έντονες αντιδράσεις από το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της εκλεκτά και την δεκαετία του 1940 . Ακόμη, παρέμεινε προσηλωμένη στην εξαγγελία του Θεού παρουσία και η εξουσία στον Ιησού Χριστό μια περίοδο δύσκολες και περίπλοκες. Υπότροφος Robert Smith δήλωσε ότι, όπως Thielicke, η οποία απευθύνεται σύγχρονα θέματα και τα προβλήματα του κηρύγματα, "αυτός επεδίωξε να απαντήσω στην ερώτηση, «Υπάρχει οποιαδήποτε λέξη από τον κύριο;»"

Δεν είναι ότι ό, τι ο καθένας μας επιδιώκει σήμερα; Ο Θεός είπε ότι θα ενισχύσει και να καθοδηγήσει μας τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας;

Πρώτη Samuel 3 περιγράφει μια φορά όταν "τη λέξη του ΚΥΡΊΟΥ ήταν σπάνιες" (v.1). Τον Θεό όταν μίλησε για τους νέους Samuel, το αγόρι εσφαλμένα θεώρησε ότι ο ιερέας ενηλικίωση Έλι να τον αποκαλούν. Έλι είπε το αγόρι να ανταποκριθεί η φωνή του Θεού λέγοντας, "Μιλήσει, ΚΎΡΙΕ, για σας υπάλληλος ακούει" (v.9). Samuel άκουσα, και έγινε γνωστός ως ένας άνθρωπος που έζησε πιστά και άφοβα, "για τον ΚΎΡΙΟ ο ίδιος αποκαλύπτεται Samuel στο τo Shiloh από τη λέξη του ΚΥΡΊΟΥ" (v.21).

Κάθε φορά που θα ανοίξει η Βίβλος, ακούστε ένα κήρυγμα, ή να κάνετε παύση να προσεύχονται, είναι μια υπέροχη πρακτική να πω, "κυρίου ημών Ιησού Χριστού, που μιλούν για μένα. Είμαι έτοιμη να ακούσω και πρόθυμοι να υπακούν."-David McCasland

Ο Θεός που σχηματίζονται κόσμοι από την εξουσία του του word
Μιλάει μέσω γραφές την αλήθεια ακρόασης
Και αν διαβάσουμε με τη βούληση να υπακούν
Του από το πνεύμα θα μας δείξει τον τρόπο με τον οποίο.- Δ. De Haan
**************************************************************
Ο Θεός μιλάει μέσω του Word
σε εκείνους που ακούει με την καρδιά τους.

ΑΝΤΊΛΗΨΗ
Samuel είναι ένα συναρπαστικό χαρακτήρα. Ήρθε στον κόσμο σε απάντηση σε μια προσευχή από την μητέρα του Χάνα (1 Samuel 1: 1-28). Samuel τέθηκε στο ναό από Έλι (3.1). Ήταν όχι μόνο προφήτης, αλλά του τελευταίου δικαστή της premonarch περιόδου στο Ισραήλ (7: 15).

Έχουν ένα ευλογημένο ημέρας και εβδομάδας προς τα εμπρός.
Ανέκαθεν η αγάπη του Θεού μας Creator
Ενότητα & ειρήνη



No comments:

Post a Comment