Sunday, February 19, 2012

HERRAN SANAN

Maayong hapon kaikille.

Tässä on tänään Raamatun oppitunti:

HERRAN SANAN

LUE:
1 Samuel 3: 1-10

Herran sana oli harvinainen
näiden päivinä. -1 Samuel 3: 1

Merkille saarnaaja ja luterilainen Helmut Thielicke (1908-1986) kestäneet suuri väitteen Saksassa natsien järjestelmästä 1930-luvulla ja 1940's . Vielä hän pysyi sitoutunut julistaen Jumalan esiintyminen ja Jeesuksen Kristuksen teho vaikeaa ja hämmentävän aikana. Scholar Robert Smith sanoi, että koska Thielicke käsitellään moderni kysymyksiä ja ongelmia hänen saarnoja "hän hankki kysymykseen, on olemassa kaikki Herran sanan?" "

Ei, mitä jokainen meistä hakee tänään? Mikä on Jumala sanoi että vahvistamiseksi ja meille opastaa vaikeuksia ja mahdollisuuksia haasteisiin?

Ensimmäinen Samuel 3 kuvataan aikaa kun "Herran sana oli harvinainen" (v.1). Kun Jumala puhui nuorten Samuel, poika vahingossa piti erääntymisen pappi Eli kutsua hänet. Eli kertoi vastata Jumalan äänen sanomalla, poika "Puhua, Herra, sillä teidän palvelijanne kuulee" (v.9). Samuel kuunnellut, ja hän tunnetaan ihmisille, jotka ovat asuneet uskollisesti ja fearlessly, "osalta Herra paljasti itse silo Samuel Herran sana" (v.21).

Aina, kun olemme Raamattu, saarna kuunnella tai keskeyttää Rakas Isä on ihana käytäntö sanoa, "Herra Jeesus, puhu minulle. Olen valmis kuuntelemaan ja innokas totella."-David McCasland

Jumala, jotka muodostivat maailmat sanansa voimalla
Puhuu kautta kirjoitukset hänen totuuden tulla kuulluksi
Ja jos me lukea totella tahtoa
Hän hänen henki näyttää meille hänen.- D. De Haan
**************************************************************
Jumala puhuu hänen Wordin kautta
niille, jotka heidän sydämensä kuuntele.

INSIGHT
Samuel on kiehtova merkin. Hän tuli Maailman koskivat hänen äitinsä Hannah (1 Samuel 1: 1-28). Samuel oli temppeli esille Eli (3.1). Hän ei ollut ainoastaan profeetan vaan premonarch kauden viimeisen tuomarin (7: 15) Israelissa.

On siunattu päivä- ja viikko eteenpäin.
Jumala meidän Creator Love aina
Yhtenäisyyden & rauha



No comments:

Post a Comment